Wie zijn wij?

Op een eenvoudige vraag een dito antwoord: wij zijn Jeroen, Jan, Harley, Jesse en Maikel. Laatstgenoemde stelt zichzelf en zijn medewerkers één voor één aan je voor.

Maikel

Eigenaar
“Eerste automonteur en APK keurmeester. Ik wist altijd wel dat ik ‘íets in de autowereld’ zou willen doen. Daarom had ik al vroeg een bijbaantje bij een garage. Wat jaren verder heb ik de opleiding Automotive Management afgerond en verschillende cursussen gevolgd. Nadat ik twee jaar werkervaring op heb gedaan, ben ik Maicos gestart.”

Jeroen

Monteur
“Jeroen en ik kennen elkaar van onze vorige werkgever. Daar is hij als jong manneke begonnen en opgeklommen tot eerste automonteur. Inmiddels is-ie ook 33 jaar en heeft hij al heel wat ervaring. In het bijzonder met Suzuki, Seat en Škoda. Jeroen komt uit Oss en is een keiharde werker. Ik zou er nog wel zo één willen…”

Jan

Monteur
“Met zijn 34 jaar is Patrick een oude rot in het vak. Hij werkt sinds 2015 bij Maicos en is er meestal in de ochtend. Jan is extra sterk met oude auto’s en distributieriemen. Dat komt omdat de Loosbroeker zeer nauwkeurig is. Patrick is eerste automonteur en APK keurmeester.”

Harley

Monteur
“De jongste van het stel. Harley is nu nog leerling, maar wil eerste automonteur én APK keurmeester worden. Dat gaat hem sowieso lukken, want hij is al-tijd bezig met techniek. Ook thuis. Daarom geven wij hem graag de kans om te groeien. Harley – ook een Ossenaar – is drie dagen per week bij Maicos.”

Jesse

Monteur
over Jesse

Historie

Maikel was al twee jaar webshopeigenaar toen hij in oktober van het jaar 2013 met Maicos begon. Hij opende de deuren van nummer 316 aan de Singel 1940-1945: midden op het Osse automotive plein.

Toen we nog een bandenservicebedrijf waren, was er plek voor drie bruggen. Vier jaar en één maand later was het tijd voor een verhuizing. Tijd voor een groter pand. Met niet 350, maar 650 vierkante meter. En liefst zes bruggen. Ver sjouwen hoefden we niet, want sindsdien zijn we gevestigd op nummer 314.

 

Allround

In de loop der jaren is Maicos uitgegroeid tot een allround autobedrijf. En er is volop geïnvesteerd in kennis en machines, want Maikel heeft liever hightech uitlijnapparatuur dan een prachtige auto onder zijn kont.

9.3

duidelijk, snel, flexibel

Altijd even een telefoontje over de bevindingen en bijhorende kosten, je staat nooit voor verassingen als je de auto weer komt ophelen. Bij 1 van onze auto's hoorden we een piep, Maicos heeft niets kunnen vinden en dus ook niets in rekening gebracht....heel netjes.
- Oss

Serieuze aandacht en eerlijk advies

Gedegen onderzoek vooraf en daarna uitgebreide uitleg en een goed advies.
- Oss

Niet zoals ik gewent was

Een verkeerde dynamo gemonteerd, wel opgelost.
- Oss

Prima service

Als je komt, je wordt altijd geholpen al heb je geen afspraal
- Oss

goed

goed
- Oss

Goede service, goede prijs.

Goede service gekregen, goed gecommuniceerd. Wij hebben een uitstekende prijs gekregen voor de werkzaamheden die uitgevoerd zijn.
- Oss

Topgarage

Fijne persoonlijke service. Zorgen altijd voor een oplossing.
- Den Dungen

Goed

Goed
- Oss

Altijd goede en snelle service

Ik ben al jaren klant word altijd prettig deskundig en snel geholpen.
- Oss

Altijd fijne goede service

Je kunt altijd terecht en altijd vriendelijk geholpen
- Oss

Vertrouwd en snelle service

Mooi bedrijf en goede service en zeer deskundig.
- Oss

Top bedrijf

Super klantvriendelijk
- Oss

Uitstekende service

Echte vakmannen die uitstekende service bieden Wij zijn al jaren vaste klant bij Maicos
- OSS

Top service!

een professioneel en vakkundig bedrijf waar wij graag zaken mee doen.
- Oss

Top garage

Heb er een auto gekocht, was perfect in orde. Heb nu mijn andere auto daar ook in onderhoud. Dit ook weer uitstekend
- Lith