Ieder jaar controleren wij je auto tijdens de APK.

We doorlopen een checklist – die in ons geheugen gegrift staat – om de vierwieler in goede staat te houden. Dit is overigens een uitgelezen moment om meteen de jaarlijkse onderhoudsbeurt plaats te laten vinden. Wachttijd: drie kwartier Natuurlijk kun je de auto in de garage achterlaten: hij is in goede handen. We houden je dan via Whatsapp op de hoogte. Maar je kunt ook op de APK-keuring, die ongeveer 45 minuten duurt, wachten. Het voordeel is dat je dan in sommige gevallen mee kunt kijken. “Draai hier maar eens aan”, kan één van onze monteurs je dan bijvoorbeeld vragen. Zodat je ook echt ervaart waar het spaak loopt. Prijzen De APK-keuring van een benzine, diesel, hybride of elektrische auto kost € 40,00. De keuring van een camper, oldtimer of getunede auto € 55,00. Combineer je de keuring met de jaarlijkse onderhoudsbeurt? Dan kost de APK slechts € 10,00.
9.4

Op Maicos vertrouwen…. Zeker weten !

Voor mijn werk is mijn auto onmisbaar. Ik kan niet zomaar van een vervangende auto gebruik maken en DAT begrijpt Maicos heel goed. Omdat ik heel veel kilometers per jaar maak is er natuurlijk ook een grotere kans op storing. Als onmiddellijk herstel nodig is dan gebeurt dat en als we een [...]
- Berghem

Goede service

Wij worden goed en snel geholpen
- Oss

Geur van oorzaak

De oorzaak konden ze niet vinden dus ik had gedacht dat hun de oorzaak konden vinden maar helaas niet.dus daarvoor zeer slecht. Een goeie bekende maicos bedrijf maar.aalleen voor wielen wisselen en olie verversen is goed.

Response from the company

Beste heer Avci, We vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. De stankgeur die u ondervond kan veroorzaakt worden door de startmotor of de koppelingsset, zoals dit ook op uw factuur vermeldt staat. De auto rijdt verder goed en mankement is ook niet meer aanwezig, vervangen van de koppelingsset / startmotor achten we dan op dit moment ook niet noodzakelijk, zoals ook besproken is. Mogelijk heeft de bestuurder de koppeling laten slippen waardoor de stankgeur gekomen is... Mocht u alsnog preventief de startmotor / koppeling vervangen willen hebben dan horen we dat graag. mvg Maikel

- Oss

goed

goed
- Oss

Heel goed

Top bedrijf komen hun afspraken na en van te voren al een offerte met de kosten
- Nijmegen

Uitstekende service

Mijn band is snel en vakkundig vervangen voor minder geld dan ik had verwacht
- Berghem

Vakmanschap.

Kennis van zaken.
- Oijen

Uitstekende service

Mijn Old Timer Cabrio had last van een rammelende uitlaat en er zat een onbalans in het onderstel. Maikel en zijn monteurs hebben niet alleen de "rammel"" op gelost maar na het uitlijnen en balanceren rijdt en stuurt de auto perfect! Geen nare bijgeluiden meer en het is [...]
- Uden

Oog voor de klant

Wij doen al zaken met Maikel sinds hij nog een 1 pitter was. Deskundig en vriendelijk, goed advies geen kletspraat zo ken ik hem. Het vertrouwen dat we als klant serieus genomen worden maakt dat we elke keer weer ons wagenpark bij Maicos laten onderhouden.
- Maasbommel

Goede kwaliteit?Service

Goed geholpen door Maicos.
- Oss

fantastisch bedrijf

goed en vlug geholpen voor een nette prijs
- Son en Breugel

Duidelijk in afspraken, snelheid in service

Wederom naar tevredenheid geholpen.
- Rosmalen

Goede service

We komen al jaren bij Maicos voor onderhoud, reparaties en banden. Vriendelijke, behulpzame medewerkers die vakbekwaam zijn en goed werk afleveren.
- Oss

Altijd prima geholpen

Al veel jaren komen we met onze familie met de auto's bij Maicos Automotive naar onze volle tevredenheid.
- Heesch

Zoals altijd goede service en goede beoordeling van de auto

Al jaren mijn VW bus in onderhoud bij Maicos. Altijd goede en snelle service en denken mee bij het oplossen van problemen.
- oss

APK Oss, Den Bosch, Uden, Ravenstein, Megen, Lith, Nijmegen, Wijchen. Voor de periodieke keuring kunt u bij ons terecht.