Ieder jaar controleren wij je auto tijdens de APK.

We doorlopen een checklist – die in ons geheugen gegrift staat – om de vierwieler in goede staat te houden. Dit is overigens een uitgelezen moment om meteen de jaarlijkse onderhoudsbeurt plaats te laten vinden.

Wachttijd: drie kwartier
Natuurlijk kun je de auto in de garage achterlaten: hij is in goede handen. We houden je dan via Whatsapp op de hoogte. Maar je kunt ook op de APK-keuring, die ongeveer 45 minuten duurt, wachten.

Het voordeel is dat je dan in sommige gevallen mee kunt kijken. “Draai hier maar eens aan”, kan één van onze monteurs je dan bijvoorbeeld vragen. Zodat je ook echt ervaart waar het spaak loopt.

Prijzen
De APK-keuring van een benzine, diesel, hybride of elektrische auto kost € 40,00. De keuring van een camper, oldtimer of getunede auto € 55,00.

Combineer je de keuring met de jaarlijkse onderhoudsbeurt? Dan kost de APK slechts € 10,00.

9.4

Vriendelijk

Snelle Service
- Oss

Altijd goede service

Mijn vrouw en ik zijn al vele jaren klant bij Maikel. Hij is erg vakkundig en heeft bekwame monteurs in dienst. Hij gebruikt uitsluitend onderdelen van hoge kwaliteit. Dat zie je misschien wel in de prijs terug, maar achteraf hebben we nooit problemen. Maicos is naar mijn mening een van de [...]
- Oss

Top!

Snelle service!
- Oss

Fijne garage met monteurs die weten wat ze doen

Ben al jaren klant en als iets is bellen ze altijd om te overleggen wat er gedaan moet worden! Dus klant komt niet voor verrassingen te staan als de auto wordt opgehaald.
- Oss

Fijn bedrijf met oog voor service

Ik kom hier alleen graag. De service en de prijzen zijn prima. Ben je op zoek naar een betrouwbare garage voor onderhoud aan alle meten auto’s dan ben je hier aan het juiste adres.
- Maren kessel

Vakkundige Garage!

Ik kom er al jaren en nooit geen problemen achteraf. Alles word goed bekeken en deskundig uitgevoerd.
- Lith

Uitstekende service, nette prijs

Voor zowel onze personen auto als de bedrijfsautos zeer goede service en kwaliteit. Zelfs een nieuwe bus keurig volgens fabrieksvoorschrift onderhouden waardoor de fabrieksgarantie gewoon blijft!!
- Berghem

John's Woondesign is zeer tevreden met het onderhoud van onze bus.

Service en kwaliteit en prijs is zeer goed.
- Nistelrode

Perfect

Zo als altijd
- Oss

Zeer snelle service

Zeer snelle service,altijd snel opgelost met reparatie enzovoorts
- Oss

Uitstekend!

Kennis en vakmanschap voor een prima prijs
- Lith

Beste Auto bedrijf in Oss en omgeving

Service, snelheid en kwaliteit. Duidelijke communicatie over wat er scheelt, scherpe tarieven en hele fijne medewerkers die net dat stapje extra zetten voor je trouwe vierwieler.
- De Jager

prima bedrijf

staan altijd voor je klaar
- Oss

goede meedenkende service

zie vorig
- Berghem

heel prettig

Heel prettig en goed
- Oss

APK Oss, Den Bosch, Uden, Ravenstein, Megen, Lith, Nijmegen, Wijchen. Voor de periodieke keuring kunt u bij ons terecht.