Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in het bezit van mijn producten?
Bij Maicos is het mogelijk om uw producten op te halen op het afhaaladres Singel 1940-1945 nr. 316 Oss . Als u niet in de gelegenheid bent om naar Oss te komen dan bieden wij de mogelijkheid de velgen naar u op te sturen. Via de bestelprocedure is aan te geven of u het komt afhalen of dat het verzonden moet worden.

Wat bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten voor kleine producten t/m 10 kg bedragen €6,75.
De verzendkosten voor een set velgen zonder banden bedragen (NL) €20,00 (BE) €27,50
De verzendkosten voor een set velgen inclusief banden bedragen (NL) €30,00 (BE) €45,00.
De velg + band combinaties worden geleverd per koerier deze kunnen uw bestelling afleveren op werkdagen van 08:00 t/m 18:00 het is dus van belang dat er op de dag van levering iemand aanwezig of in de buurt is.

Wat is het verschil tussen budget en premium merk autobanden?
Zoals u zelf al kunt verwachten is het niet alleen de prijs dat het verschil is tussen een budget en premium merkband. Uiteraard zullen de producten van de premium merken beter zijn ontwikkeld waardoor zij beter presteren op vlakken als comfort, slijtage, grip en overige prestaties. Wilt u meer informatie over een desbetreffende band dan kunt u dit doen door middel van het contactformulier.

Hoe vind ik de juiste velgen?
Hiervoor zijn 3 opties mogelijk namelijk:
- Zoeken op voertuig.
- Zoeken op merk velg.
- Handmatig zoeken.

Wat te doen als uw auto niet in onze datalijst staat?
Als uw auto zich niet in de datalijst bevindt kunt u contact opnemen met onze klantenservice. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht over welke velgen onder uw auto kunnen. Tevens zullen wij onze datalijst dan zo spoedig mogelijk updaten. Uiteraard kunt u wel velgen zoeken door te zoeken op merk velg.

Is er montage van de wielen onder mijn auto mogelijk bij Maicos?
Maicos Bandenservice beschikt over een moderne werkplaats waarbij het mogelijk is om de velgen onder uw auto te monteren. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor APK keuringen, Onderhoud, Reparatie en 3D uitlijnen.

Mocht uw vraag hierboven niet besproken zijn dan staat de klantenservice u graag te woord.

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW