Auto onderhoud

Bij Maicos Bandenservice kunt u terecht voor uw complete auto onderhoud. De onderstaande werkzaamheden vallen onder de onderhoudsmogelijkheden van Maicos Bandenservice.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt wordt er vooral gekeken naar de accu, remmen, verlichting en het uitlaatsysteem. Uiteraard wordt bij een kleine beurt ook de motorolie ververst en het oliefilter vervangen. De overige vloeistoffen worden tevens weer op peil gezet.

Grote beurt

Aan de hand van een checklist wordt uw auto op diverse punten gecontroleerd. Bij een grote beurt worden alle filters vervangen, dit zorgt ervoor dat alle onderdelen van de auto beter blijven werken.

Bij het uitvoeren van de onderhoudsbeurten kan het voorkomen dat er versleten onderdelen geconstateerd worden. Maicos Bandenservice zal deze onderdelen na instemming vervangen en de oude onderdelen bij het ophalen aan u laten zien, zodat u kunt zien waarom deze vervangen zijn.

Zomercheck

Gaat u met de auto op vakantie? Wel zo verstandig om uw auto eerst even te laten checken. Dit kan door middel van de Zomercheck. De auto wordt dan op de meest essentiële punten gecontroleerd, zoals remmen, banden, vloeistofniveau en accu. Dit zijn dan ook de punten die de meeste pechgevallen veroorzaken. Tijdens de Zomercheck wordt uw auto op volgens een checklist gecontroleerd.

Wintercheck

In de winter heeft uw auto het door de kou extra zwaar, daardoor is de winter het seizoen met de meeste pechgevallen. Ga veilig de winter in door de Wintercheck van Maicos Bandenservice. Tijdens de Wintercheck wordt uw auto op 23 punten gecontroleerd.

Onderhoud

Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW